Ето коя красавица напуска „София ден и нощ“:

sofia-den-i-nosht-2

Още една любима героиня на феновете на „София ден и нощ“ напуска сериала! Този път от риалити хита си тръгва Карина Николова, която нашумя като екранната Теди.

Красавицата и без това не била доволна от хонорара, който получавала за изявата си в сериала. Затова отказала да поднови договора с Тя е професионална танцьорка и хореограф и решила, че е време да отделя повече време на основната си професия. Покрай ангажиментите си в „София ден и нощ“ тя нямала време за нищо друго, а спечеленото от поредицата трудно й стигало, за да свързва двата края.

Единственият плюс от участието в хитовия сериал е, че станала по- лесно разпознаваема и вероятно ще й помогне по- нататък в работата с танците.

Карина Николова аут от сериала
Карина Николова аут от сериала

Публична тайна е, че актьорите- аматьори в „София ден и нощ“ получават нищожни хонорари, въпреки че превърнаха предаването в тотален хит. В началото дори се опитаха да вдигнат бунт срещу продуцентите и си наеха адвокат, който да се застъпи за правата им. Но така и не успели да си извоюват по- достойно заплащане.

Затова в сериала бързо нахлуха популярни столични бръмчалки, като Анна- Мария Чернева и Бояна Генова, които са готови да се показват по телевизията и за без пари. А иначе те разчитат на безплатната реклама, за да си намират по- лесно спонсори и заможни гаджета.

Други пък се надяват да натрупат достатъчно опит на малкия екран, който ще им помогне да станат професионални актьори и да получават по- големи и по- добре заплатени роли в бъдеще, а не да бъдат статисти цял живот в големите продукции, какъвто е случаят с екранния Дани.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Greetings from California! I’m bored to death at work so I decided to check out
    your website on my iphone during lunch break. I love the
    knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get
    home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone ..
    I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, excellent site!

  2. Hello there I am so excited I found your blog, I really found
    you by accident, while I was browsing on Digg for something else,
    Regardless I am here now and would just like to say many thanks
    for a remarkable post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the moment
    but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up
    the great work.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*