Вижте тайната на Дани Милев и защо го изгониха от Вип Брадър!

Дани МКитаристът Дани Милев бе изгонен от зрителите на ВИП Брадър снощи заради пълната му безличност и подлизурство.

През целия си престой той не се скара с никого, не зае ничия страна, криеше се като мишок в дупката си и не изрази ясна позиция по нито един въпрос. Другото име на шоуто е „Хляб и зрелища“, а музикантът не осигури нито едно зрелище, освен като се опита да прескочи военното заграждение по време на мисията, не успя и използва женската стълбичка. Така неволно застана в центъра на събитията, но като хитрец и тарикат.

Той се прилепи към шеф Петров и се опита да грее с неговата светлина. Не го обвини за нито един скандал, не защити дамите, попаднали под обстрела му, носеше му водичка, успокояваше го и само тогава зрителите забелязваха, че съществува. Защитничката му Мариана Попова се опита да го оправдае, че е такъв по характер, неконфликтен, ненатрапващ се, но Евгени Минчев я прекъсна и каза – обясни, че страхливец и мухльо и ще те разберем.   Накрая самата Мариана заяви, че ще е по-добре за Дани да излезе.

Дани излизаВсъщност зрителите го изгониха, защото той не показа грам инициатива и емоции, не показа лична позиция и се сля с мебелите. Кротко си хапваше, кротко си спеше,  не се набиваше в очи и вървеше по перваза. Това беше стратегията му да оцелее до края.

Зрителите обаче не обичат неконфликнти скатавачи, защото олицетворяват инертността и кръшкането от проблемите на целия народ. Те обичат борците, обичат хората, които защитават позициите си, дори когато не са прави. Не уважават глухонемите на екрана и присъстващите в името на хонорара.

Да. Дани Милев е добър музикант и добър човек.

Но няма място с шоу за борба на характери. Защото не показа такъв.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*