Михаела Маринова и гаджето й Иво се решиха на много важна стъпка! Ето каква е тя:

mihaela-marinova

Макар и само на 19 години, Михаела Маринова е готова да задълбочи още повече отношенията с половинката си Иво. Връзката им започна преди две години, когато и двамата участваха в Х- фактор.

Затова, вече били готови за следващата стъпка, а именно – да заживеят заедно. Певицата признава, че от две години са неразделни, така че била напълно убедена, че е време просто да си намерят общ дом.

Михаела и Иво били приятели от доста време, преди чувствата им да избухнат по време на „Х фактор“. Тя е сигурна, че той не е просто ученическо увлечение, а истинската и голяма любов.

Преди да срещне Иво, тя се познавала с батко му Пламен, който пристигнал по- рано в София. Пламен много й говорил са брат си и често повтарял, че е убеден, че много ще се харесат.

Михаела и Иво
Михаела и Иво

Михаела се запознала с Иво на бала на батко му. Тогава била само на 15 години, в разгара на пубертета и явно не е успяла още тогава да му завърти главата. Затова станали само приятели и трябвало да минат две години, преди той да погледне на нея по различен начин.

Към днешна дата, Михаела е станала много секси млада дама, а за новия й имидж заслуга има гаджето й Иво. Той я насърчил да се облича по- предизвикателно и да се разголва повече, за да може да впечатлява и с визия, освен с глас.

Съветът му се оказа полезен, защото младата певица успя да се наложи сред мощната конкуренция на връстничките й Гери- Никол, Дара и Тита, които смело залагат на провокативната визия.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. I must thank you for the efforts you’ve put
    in penning this blog. I am hoping to check out the same high-grade content from you in the future
    as well. In truth, your creative writing abilities has motivated
    me to get my very own website now 😉

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*