Коко Динев ли е бащата на сина на Нелина? Ето я Истината + Снимки:

nelina-2

Дългогодишните догадки дали Коко Динев е бащата на детето на Нелина вече намериха своето разрешение.

Фолк певицата и бизнесменът имаха дългогодишна връзка. После, изведнъж Нелина се оказа бременна, а бащата на детето й така и не се появи. Певицата никога не разкри името му. Затова, тръгна слухът, че отрочето й е от Коко Динев.

Но тази интрига вече е в историята. Бащата на сина на Нелина се оказа бизнесмен от Гълъбово. Мъжът се казва Даниел Димитров и от известно време е започнал активно да комуникира с детето си.

Кристиан с мама и татко
Кристиан с мама и татко

14- годишният Кристиян като малък почти не е виждал баща си. Родителите му били в много обтегнати отношения, което пречело да пълноценния контакт между баща и син.

nelina-1
Баща и син вече си общуват пълноценно

Но нещата вече са коренно променени. Наскоро Кристиян сбъдна най- голямата си мечта – снима се и с двамата си родители по време на футболен мач, в който участва. Баща и син вече си общуват редовно, а Нелина не им пречи.

Фолк певицата е намерила сили да прости на бившия си, че я изоставил бременна. По това време той бил женен и не пожелал да остави семейството си, нито да признае детето на любовницата си. Затова и Кристиян носи фамилията на майка си.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*