Стефания от „София ден и нощ“ показа най-милото си! (снимка 18+)

Поредната героиня от сериала „София ден и нощ“  си показа най-милото.

Бояна Генова, която е екранната Стефания лъсна чисто гола в мрежата и не остави нищо на въображението на мъжката аудитория.

Явно на Стефи не й стига, че в половината сцени на вървежното сериалче се снима или по сутиен и гащи, или се развява по прозрачна нощничка на екрана, ами е решила да покаже и „голата истина“ в профила си в Инстаграм.

Прави впечатление, че там е пуснала само ултра-провокативни снимки… вероятно в очакване на своя богат принц на бял мерцедес. Очевидно хонорарите от сапунката никак не я задоволяват. Актрисата от хитовия сериал „София – ден и нощ“, която в началото имаше епизодична роля, а по-късно получи основна, цели да бъде забелязана и оценена не само откъм артистичната си страна.

София ден и нощОт известно време тя е не само екранна половинка на мускулестия Митак, но са станали двойка и в живота. Двамата обаче са по-скоро приятели, отколкото интимни, издават от снимачната площадка.

Кристиян Кирилов я използва да излизат заедно по клубовете и да гради с нея хетеро имидж след като в медиите започнаха доста често да излизат пикантни съмнения относно неговата сексуална ориентация.

Стефи пък няма нищо против да се развява с татуирания мачо, защото заедно събират погледите на всички, раздават автографи и се чувстват като звезди.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who was conducting a little
    research on this. And he actually bought me breakfast because I discovered it for him…
    lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!!

    But yeah, thanks for spending the time to talk about this subject here on your blog.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*