Благой Георгиев и Есмер показаха Сина си! СНИМКИ:

blagoi-esmer

Благой Георгиев и Есмер най- после показаха сина си Елай. На снимката малчуганът е заедно с бавачката си, която го храни.

Откакто се е родил, малкият Елай е постоянно под грижите на детегледачката си. Есмер така и не пожела да го кърми, а направо го връчи на бавачката.

Наскоро танцьорката се върна към тренировките си. Есмер пусна клипче, за да се похвали, че отново е във форма. Но в кадър попадна отново бавачката, която дундуркаше бебето на Благой и руската му съпруга.
Интересен факт е, че досега нито един от двамата родители не е показвал своя снимка с детето. Но за сметка на това, бавачката вече има доста запечатани моменти с повереното й бебе.

Малко след раждането, Благой започна да води половинката си по екскурзии и почивки. Вероятно Есмер е страдала от следродилна депресия. Дълго време рускинята изобщо не се усмихваше. Вместо това отслабна още повече и видимо посърна.

esmer

Няколко месеца бяха необходими на Есмер, докато отново се съвземе. След като се оправи, първата работа на рускинята беше да се върне в залата по танци, за да поднови тренировките си.

Благой Георгиев има още две деца от връзката си с бившата гимнастичка Христина Витанова, която в момента отново е бременна, но от новия мъж в живота си – милионера Лазгин.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*