Андреа втрещи с признание за Кубрат Пулев – Роднините им Плачат!

andrea-1

Андреа призна, че с Кубрат Пулев са довели близките си до отчаяние. Фолк дивата и боксьорът са заедно почти десет години. Но нито мислят за сватба, нито за деца.

Певицата разкри, че роднините им постоянно им задават въпроса кога ще си направят наследник. Но засега и тя, и Кубрат не са на такава вълна. Андреа признава, че и за двамата в момента кариерите им са на първо място.

Всъщност, кариера в момента има само боксьорът. Откакто напусна „Пайнер“, Андреа засне няколко скъпи клипа, но не е вадила хит. Участията й значително са намалели. А и фолк дивата си държи хонорара доста висок.

kubrat-andrea

Изведнъж Андреа се оказа с доста свободно време, така че, за да го уплътнява, докато Кубрат тренира в Германия, отвори моден бутик на „Витошка“.

Фолк певицата признава, че все още не е решила дали да отиде в „Арена Армеец“, за да как Кубрат се бие на родна земя. Андреа не крие, че й е доста трудно да гледа мачовете му. Певицата никога не ходи в залата, където Кубрат ще се боксира. Гледа ги по телевизията, но през повечето време всъщност си крие очите, за да не вижда какво се случва на ринга.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*