Бившата на Лудия репортер заби Милионер от Монако! Виж кой е той:

Александра с новия си приятел
Александра с новия си приятел
Александра с новия си приятел

Моделката Александра Богданска превъзмогна срама от публичния личн, който й спретна бившия й приятел Даниел Петканов, известен като лудия репортер.

Красавицата наскоро се показа за първи път след скандал и то в компанията на красим млад мъж. При това, много богат. Близки на фаталната Александра разкриха, че той се казва Макс и живее в Монако.

Младият мъж има бизнес с луксозни лодки и яхти, които отдава под наем. Самият той е много запален по плаването по море. От една сделка, Макс може да прибере 700 000 евро на седмица, като отдаде под наем яхта.

Скандалната снимка се оказа с въпросния Макс
Скандалната снимка се оказа с въпросния Макс

Всъщност, той е мъжът от снимката, който бърка с пръст в устата на Александра, правена на частния му самолет. Кадърът беше разпространен от Даниел Петканов, за да покаже как бившата му забавлява богаташи.

Александра започнала връзката си с Макс това лято в Италия, където тя разкри, че работила като пиар и организатор на партита.

Моделката се запознала с богаташа покрай работата си. Двамата започнали връзка, макар че Александра все още не била скъсала с Даниел Петканов. Моделката се опитвала да се раздели с репортера, но той отказвал да се изнесе от дома й, казват приятели на Алекс.

Засега обаче Богданска остава в България, тъй като иска да завърши висшето си образование и няма да заминава да живее в Монако с Макс.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
    I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.

    I’ll certainly return.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*