Горещо! Ася Капчикова навири голо дупе! Снимки (+18):

asia-kapchikova-4

Гаджето на Криско продължава да пали фейсбук с горещите си снимки от морето. Плеймейтката отново демонстрира апетитна фигура в нова провокативна фотосесия по бански.

Ася ще прекара цялото лято на морето, където работи като танцьорка в заведение. Красавицата от Девин обаче не пропуска да показва гола плът в социалните мрежи.

asia-kapchikova-5

Половинката на Криско обаче най- обича да си вири голото дупе. Капчикова не иска да слага силикон и съответно гърдите й не са особено апетитни. Но стегнатото й от танците дупе разгорещява мъжете в социалните мрежи. Затова и Ася обича толкова да го навира в кадър.

asia-kapchikova-6

Капчикова се старае да поддържа интереса към себе си, докато към нея валят оферти от риалити шоута. Така плеймейтката ще може да си издейства по- висок хонорар. Ася и принудена постоянно да мисли за препитанието си, тъй като гаджето й Криско категорично няма намерение да я издържа.

В момента двамата не живеят под един покрив, заради работата на Капчикова. Затова пък рапърът ходи при нея, когато му скимне, за да се отдават на бурни страстни.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*