Деси Слава скочи срещу критикарите на връзката й с Благой! Ето как ги нареди:

desi-slava-blagoi-5

Деси Слава брани със зъби и нокти връзката си с 19- годишния Благой Найденов. Фолк дивата толкова е хлътнала по младия си любовник, че е готова да се скара с всеки.

От няколко месеца певицата и 19- годишното й гадже скандализират цяла България с любовта си. Деси обаче е лудо влюбена в него и не дава и дума да се каже за връзката им.

Коментар във фейсбук на фенка на фолк певицата я извади от кожа и тя отговори лично на жената, дръзнала да й прави забележка. Жената написала следното на Деси: Обаче си падаш по връстници на Майки! Коментаръл ядоса Деси и тя не остана длъжна на фенката и й отговори: „Ще си падам по когото си искам! Надявам се това не е проблем за Вас!?“

desi-slava-blagoi-3

Това обаче далеч не е първия коментар срещу предпочитанията на Деси Слава към доста по- млади мъже от нея. Ежедневно певицата отнася доста критики заради любовта си с 18 години по- младия от нея Благой.

Певицата обаче не изглежда да се притеснява от това. Двамата с Благой са неразделни и нямат никакъв проблем да се появяват заедно на обществени места.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0wyTV24V-SU[/youtube]

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*