Николета не успя да заграби 2 млн. от Валери Божинов

nikoleta-silikon-1

Николета няма да сложи пръст на милионите на Валери Божинов. Плеймейтката дълго време кри, че с футболиста за разведени официално. Това означава, че Лозанова няма да прибере половината от огромното обезщетение, което Валери очаква.

Валери Божинов очаква всеки момент да спечели и последното дело срещу „Спортинг“ Лисабон, за да получи близо 4 млн. евро компенсация за неправомерното си отстраняване от клуба преди няколко години. Водещата на „Папараци“ пък се надяваше да бави развода възможно най- дълго, за да претендира за половината от обезщетението, или 2 млн. лева.

nikoleta-valeri-1

Раздялата и по документи на семейството обаче е факт. Оказа се, че Валери и Николета са се развели тихомълком. А Божинов едва наскоро призна, че това е факт. Плеймейтката обаче мълчи по темата. Николета се надяваше, освен семейния мезонет, да прилапа и половината от обезщетението на Валери от „Спортинг“ и така да направи удара на живота си. Мечтите й обаче се оказаха напразни.

Все пак, плеймейтката остана съвсем без нищо. Божинов приписа семейното жилище на името на дъщеря им Никол. Мезонетът и обзавеждането в него е на стойност близо 1 млн. лева.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yi9lPF4jGCs[/youtube]

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*