Джулия Бочева и Никола Стоянов от Революция Z – разделени! Ето защо скъсаха:

djulia-bocheva-1

Актрисата и певица Джулия Бочева, по- известна като Ани от „Революция Z“, е сама  от няколко месеца! Оказва се, че с половинката й от сериала и в живота Никола Стоянов (Тино), вече не са двойка.

Причината за раздялата между екранните Тино и Ани са оказала финансова. След като БТВ спрели проекта, секнали и паричните постъпления в домакинството на Джулия и Никола, които живееха заедно.

Двамата се влюбиха почти веднага след началото на работата си по ученическия сериал преди три години. Бързо заживяха и под един покрив. Докато били ангажирани с поредицата и групата „Революция Z“, нямали никакви финансови притеснения и отношенията им били повече от розови.

djulia-bocheva

Когато обаче сериалът беше спрян, двамата напуснаха и групата, тъй като нямаше смисъл повече да участват. Нови възможности обаче така и не им се отворили. Отношенията им започнали да се изнервят от липсата на работа и парични постъпления. Така че, Джулия и Никола се разделили преди няколко месеца.

Отскоро Бочева поне си намери ангажимент – участието си в „Като две капки вода“. Актрисата и певица определено успя да блесне с таланта си, а шоуто ще й помогне по- лесно да си намери ангажименти след това.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Аз не вярвам в новината че Джулия и Нокола са се раздели ли те на едно интервю казаха че работата или нещо друго ще ги раздели. Така че НЕ ВЯРВАМ!!!???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*