Хитовият турски сериал „Твоят мой живот“ сменя „Завръщане“

tvoiat-moi-jivot

Еркан Петтекая (капитан Али от „Времето лети“) е сред звездите в сериала „Твоят мой живот“, който тръгва от 9 ноември в праймтайма на Бтв. Това е една от най- продаваните в чужбина турски сапунки – изтъргувана е в над 50 държави. Премиерата в южната ни съседка бе през 2014 и в момента се излъчват епизодите от втория сезон.

Сюжетът е следният:

Скромната Гюлсерен и съпругата на Джихан – героят на Петтекая, раждат в една и съща болница. Заради сходните фамилни имена на двете жени разсеяна сестра разменя бебетата им.

След 15 години истината за разменените деца е разкрита, а между Гюлсерен и Джихан възниква съдбовна връзка. Двете семейства са коренно различни като начин на живот и статус в обществото. Въпреки това, Джихан и Гюлсерен стават близки. Между тях се зараждат силни чувства.

tvoiat-moi-jivot-1

Каква ще е съдбата на разменените момичета? Възможна ли е любовта между Джихан и Гюлсерен? Сериалът ще ни отговаря на тези въпроси постепенно, а финалът му е още далече. В момента в Турция тече втори сезон, а предстоят снимките на още епизоди.

Еркан Петтекая, изпълнител на главната мъжка роля, има много голям опит в сапунените саги. Освен като капитан Али, българите го познават като Галип от „Любов назаем“, а също и от „Дила“ и „Тиха буря“.

Той е роден на 11 декември 1971 г. в Диарбекир. Още като дете семейството му се мести в Истанбул, където отраства.

През 1993 Еркан завършва Анадолския университет и веднага след това постъпва на работа в Народния театър. На сцена се подвизава близо 12 години, след което се фокусира изцяло върху снимките за малък и голям екран.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Хубава статия, но липсва информация за актрисата в главната женска роля, която също е добре позната на българските зрители от сериалите – „Любов и Наказание“, „Вярна на себе си“, „Имението с лозите“, „Ангелския остров“. Освен това е учила в същото училище, в което и Еркан. Това име на статията не подхожда на информацията, която предоставяте.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*