Дебело селско плашило била плеймейтката Светлана Василева като ученичка – със СНИМКИ

гонзовицаРедакцията на „Сензация“ се сдоби с любопитна снимка от забуленото в тайни минало на еротичния модел Светлана Василева, позната в публичното пространство още и с прякора си Гонзовица, заради любовните си приключения с бившия футболист Георги Иванов.

В интернет циркулират и други фотоси на Василева, на които тя е още ученичка, но скандалната ретро снимка днешната красавица е тотално неразпознаваема. Явно пластичните хирурзи доста са се позанимали с лицето на секс-гърлата, защото днес тя изглежда като наплно друг човек.

Преди Светлана Василева е изглеждала точно като селска пръчка. Зле боядисана изгорена и с тъмни корени руса коса, нелепа прическа на вафли, с криви и пожълтели зъби като на Годзила… Няма такова чудовище!!!
Навремето плеймейтката не е била и особено сръчна с гримовете и червилата, тъй като на фотосе се е нацапотила досущ като магистрална жрица. Светлана Василева е и с издути бузи и напращели от сланини телеса, в сравнение със сега, когато е изцяло тунингована, устните и скулите й са изваяни с ботокс и хиалуронова киселина. От грозно патенце, Светлана се е превърнала в плеймейтка за чудо и приказ… не без помощта на спонсор, десетина хиляди лева и много визите в кабинета на някой пластичен хирург!

ЕТО И ПОТРЕСАВАЩАТА СНИМКА:
светлана василева
ВИЖ ВИДЕОТО:

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*