Скандал! Николета псува журналистка в мол: Що снимаш, бе, боклук!

nikoleta-gurdi

„Що ме снимаш, бе, боклук“ – с тази брутална реплика се обърнала Николета Лозанова към жена в столичен мол, за което решила, че я снима тайно. Плеймейтката, която тероризира целия светски елит с папараците си, се оказа доста чувствителна на тема неприкосновеност на личното пространство.

За нещастие на Николета обаче, жената, която отнесе ругатните й се оказа… журналистка! Мартина Шопова беше водеща на няколко предавания по БНТ, сред които „Малки истории“ и „Екип 5“. След това преминава в Тв 7, където води предаване за култура.

Мартина Шопова
Мартина Шопова

Шопова разказва за потресаващата си среща с Николета Лозанова във фейсбук. По обяд журналистката се оказала в столичен мол, където търсела детски дрехи. Телефонът й звънял постоянно звънял, така че бил постоянно в ръката й. Изведнъж се нея се приближила ниска жена, в спортни цикламени дрехи, обилно напоена с тежък парфюм и с тежък нощен грим. Дребната особа започнала да й крещи на висок глас и да я засипва с обиди: „Що ме снимаш, бе, боклук!“, грубиянски я изругала плеймейтката.

Николета Лозанова. ВИЖ ВИДЕОТО:

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

1 Trackback / Pingback

  1. what not to eat on keto diet

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*