Как да имам слаби крака

kraka-griji

Краката са сред най- проблемните зони при жените, защото там се трупат много мазнини, а отслабването и оформянето им е трудна задача. От целите крака, най- много качваме по бедрата, после мазнината може да отиде и до прасците. Прекалено слабите крака не изглеждат привлекателни, но същото важи и за прекалено дебелите. Затова нека разгледаме как да стопим мазнините в тази зона и да я стегнем.

1. Промяната в храненето е много важна, за да отслабнете, особено в краката. Избягвайте храна от ресторантите за бързо хранене, мазното. Включете храни, богати на протеини, но не прекалявайте с животинските протеини.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kraka-sport

2. За да топите мазнините по краката, трябва да тренирате. Най- препоръчителни са карането на колело и ходенето, защото така правите силни мускулите на краката.

3. Пилатесът също е много подходящ. Упражненията помагат да оформим краката, да стопим мазнините.

4. Можете да правите упражнения и у дома. Има много тренировки, които можете да откриете в интернет.

5. Едни от най- полезните упражнения са „ножиците“ и „карането на колело“. Изпълняват се като легнете по гръб на пода (подложете си шалте). При ножицата, вдигате краката и започвате да ги кръстосвате. Краката трябва да са близо до пода. При карането на колело, вдигате краката отново. Започвате да имитирате движението при въртене на педалите.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*