5 стъпки, за да ви покани мъж на среща

Когато говорим за връзка и срещи, инициативата вече е само мъжка работа. Все по- често смелите жени се осмеляват да направят първата стъпка и да поканят мъжа на среща.

sreshta

Това обаче не е лесна работа – някои мъже се чувстват неуверени или може да им направи лошо впечатление. Затова ви предлагаме 5 стъпки, за да привлечете вниманието му и да го накарате да ви покани на среща.

Стъпка 1 . Привлечи вниманието му. Първото нещо, което трябва да направите, ако искате да излезете с някой мъж, е да му покажете, че съществувате. Вие много се интересувате от него, но за съжаление, той може да не забелязва присъствието ви или поне не привличате вниманието му.

Трябва да се появите в живота му по някакъв начин. Седни до него в час или на лекция, или имате общи приятели.

Стъпка 2 . Започнете разговор. За да завладеете някой мъж, трябва да го опознаете. Затова трябва да говорите с него. За да пламне любовта, трябва да имате много общи неща – физическо привикване, което е задължително, общи интереси.

Започнете с малък разговор, после ще започне да ви се получава по- естествено.

Стъпка 3 . Покажи интерес. Преди да станете приятели, трябва да избегнете да ви приема само като такава. Покажи, че интересът ти е малко по- различен. Ако и момчето покаже интерес, няма да е трудно, стига де не се получи някоеsreshta-2 недоразумение. Мъжете също се притесняват от отказа на жената, и навярно чака знак от ваша страна.

Стъпка 4 . Предизвикай го. Покани го на кино или на бар, но дайте да се разбере, че поканата е само за двама. Питайте го по неутрален начин, например :Ходи ли ти се някой път на кино?. Ако отговори положително, му разкажете всичко останало.

Стъпка 5 . Не се отчайвайте. Ако след тези четири стъпки още не ви е поканил, не се отчайвайте. Ако все още не е достатъчно заинтересован да излезе с теб, тогава не си струва да продължавате да опитвате.

Или не е минало достатъчно време, за да усети привличане. Опитайте още няколко пъти да му покажете колко сте красива, но ако пак не стане, се оглеждайте за нови възможности.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*