Новото гадже на Маестрото

Седнали като влюбени тийнейджъри на една от пейките, Маестрото и изгората му си гукат и се смеят. Дамата искрено се забавлява на лакърдиите на своя ухажор.
Седнали като влюбени тийнейджъри на една от пейките, Маестрото и изгората му си гукат и се смеят. Дамата искрено се забавлява на лакърдиите на своя ухажор.

  Евгени Димитров – Маестрото е най-приближеният на Слави в „Ку-ку бенд“ и като такъв се ползва с големи привилегии. За него не важи забраната на големия шеф работещите във вечерното шоу да не свалят колеги и колежки и да не завързват интимни отношения с тях.

44-годишният музикант изглежда хрисим, когато е в ефир, но всъщност е донжуан №1 сред хората на Дългия. Той непрекъснато се оплита в авантюри с танцьорките от балет „Магаданс“, а жените, минали през кревата му, е трудно да бъдат преброени.

След като 30 минути са се радвали на усамотението си, Евгени и избраницата му се отправят обратно кьм студиото на „Шоуто на Слави",
След като 30 минути са се радвали на усамотението си, Евгени и избраницата му се отправят обратно кьм студиото на „Шоуто на Слави“,

Тези дни папараци засякоха Евгени с поредното му завоевание. Клавиристът изскочи от сградата на Би Ти Ви с непозната млада дама и двамата се отправиха на любовна разходка в близкия парк.

По някое време поседнаха и на една от пейките и флиртът им се разрази със страшна сила. В продължение на 30 минути Евгени и изгората му, която явно му е колежка, не спираха да си шушукат и да се смеят. После заедно се върнаха обратно в студиото.

Евгени упорито крие от медиите личния си живот. Той има трима синове от три различни жени, но никога не обелва и дума за майките на децата си.

Под венчило музикантът е минавал един-единствен път – с контрабасистката Мишел. Тя е майка на 19-годишния му син Венелин. Тийнейджърът учи в Берлин, а бившата му стопанисва заведение в Созопол.

Още по време на брака си Маестрото хлътна по 18-годишната ученичка Радослава. И съвсем логично бракът му се разпадна. После през кревата му минаха и други жени, като последната му по-дълготрайна връзка бе с танцьорката Нели Желева. Тя е майка на най-малкия син на Евгени.

Сексапилната танцьорка от балет „Магаданс“ съумя да укроти палавия музикант и след като се нанесе в дома му, всички си помислиха, че Маестрото най-сетне си е намерил майстора. Той обожаваше да глези своята избраница и пръскаше доста пари за нея. В един момент обаче и тази връзка се разпадна като истинската причина за разлъката знаят малцина.

Повече яснота има по въпроса защо Евгени скъса с друга от жените си – Ела Наумова. През 2004 г. тя даде живот на близнаците Кристиян и Александър, но година и половина след раждането си малкият Сашко почина на операционната маса в болница.

Фаталното събитие доведе до срив в отношенията на Маестрото с Ела и след като не успяха да преодолеят загубата, те се разделиха.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*