60 % от жените се срамуват от огледалото

отслабване за жени

отслабване за жени

Повече от половината жени по света се срамуват да се погледнат голи в огледалото. Поне това твърдят учени от Великобритания, които наскоро проведоха изследване върху проблемите на затлъстяването. Оказва се, че не по – малък процент от дамите се срамуват да се покажат голи пред своите партньори и това понякога довежда до неприятни моменти в отношенията. Някои от представителките на нежния пол дори се вманиачават и изпитват притеснения даже и от силуета си, отразен в сянката на стената.

Най – голяма част се оплакват от тлъстините по бедрата и корема, определяйки тези части от тялото като супер проблемни. В анкетата цели 77 % от дебеланите признават, че недобрият им външен вид оказва пряко влияние върху любовта, тъй като се чувстват недостатъчно желани от партньорите си и това поражда допълнителни притеснения. Категорични са, че качественото отслабване със сигурност ще подобри сексуалният им живот.

ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ С „ДИЕТИН КОМПЛЕКТ” – ОТКРИЙТЕ ТАЙНАТА ТУК

Специалистите са категорични, че отслабване се постига с помощта на подходящи суплементи, здравословна диета и тренировка. Разбира се, преди всичко трябва да има желание и поне мъничко воля.

Фитнес инструктори препоръчват карането на ролери като перфектен метод за отслабване за жени. Натоварването е умерено и поражда неизмерима наслада, особено ако поканите и някоя добра приятелка. Така не само ще изгорите огромна част от излишните калории, но и ще имате възможност да си побъбрите на воля, докато вдишвате чистия въздух на парка.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*