Христо Гърбов сварил жена си на калъп

Христо и Иглика са си създали успешен тандем в живота
Христо и Иглика са си създали успешен тандем в живота

  Има различни начини да научиш, че любимият ти човек се опитва да ти монтира добре разклонени рога. Някои си признават, други си измислят тъжна история, а трети просто слагат край без излишни обяснения. Четвъртият и най-лош вариант е да разбереш по трудния начин, че ти изневеряват. Христо Гърбов има нещастието да изтегли късата клечка.

Той сгащва съпругата си с друг мъж в хола на жилището им. Актьорът по обясними причини не обича да си спомня за този период от живота си. Процежда през зъби, че е направил грешка прекалено млад да предложи брак на жена, която в действителност не познава чак толкова добре.

„В днешно време младите живеят заедно, раждат деца и ги отглеждат, без да се обвързват пред Бог и пред държавата. По наше време властваха други разбирания и порядки. Цялата рода те гледа лошо ако не си оправил документално връзката ти с гаджето. Може би се поддадох на тези закостенели разбирания и се юрнах да се женя. Много бързо осъзнахме, че не сме един за друг и всичко приключи безславно. Жалко само, че преди това потрошихме парите на родителите да черпим на сватбата“, усмихва се Христо Гърбов.

Христо Гърбов Пред по-близките си приятели той се престрашил да разкаже, че е заварил първата си съпруга с друг мъж. Гърбов се прибрал по-рано от пътуване и разбрал, че непознат също ползва всички удобства на семейното му гнездо. Вместо да прави панаири, актьорът безмълвно си събрал багажа и се изнесъл, а малко по-късно попълнил документите за развод със същата акуратност, която демонстрирал при подписването на брачното свидетелство.

Въпреки че не демонстрирал емоции, Гърбов изживял тежко измамата и за кратко започнал да се спуска по стръмното нанадолнище. В такива случаи чашката е най-верният съюзник във войната с любовната мъка. Сигурно бъдещата звезда на шоуто „Комиците“ щеше да свърши на някоя пейка в градинката пред Народния театър, ако не беше режисьорката Иглика Трифонова. Тя му подава ръка в тежките мигове след развода, а след това приятелството им прераства в обич.

Интересното е, че първата среща между Христо и Иглика е в Театралната академия, когато и двамата са уж щастливо обвързани.

Христо Гърбов „Двамата много си допаднахме, но не сме имали авантюра. Някъде се твърдеше, че едва ли не Иглика ме е развела с първата ми жена. Това са глупости. След време отново се срещнахме и тя ми помогна да се справя с лични проблеми. Много бързо осъзнах, че този път няма да сбъркам, ако разкрия чувствата си. Слава Богу и тя беше на същата вълна. Много се обичаме, но и сме прекрасен тандем“, категоричен е Христо Гърбов. Актьорът твърди, че той се грижи да изкарва пари покрай участието си в „Комиците“ и сериала „Столичани в повече“, а съпругата му се грижи за нормалното функциониране на семейството.

„Завивам бушони и сменям крушки, но за другите неща разчитам на Иглика. Тя е страхотен семеен мениджър. Знае кога е добре да отидем на почивка и кога да започнем ремонт. Оставил съм я да прави програмата ни“, разнежва се роденият във Варна комик. Той и без това няма време за нищо друго освен за ангажиментите си в продуцентската компания на Любо Нейков и Евтим Милошев. Двамата съдружници са се погрижили да уплътняват времето на подчинените си актьори. Христо се слави като един от най-разбраните звезди в гилдията.

Той държи да му се плаща навреме и да получава необходимите бонуси, ако проектите с неговото участие вървят добре.

По-възрастните фенове на БНТ си спомнят комедийното предаване на Теди Москов -„Улицата“, където Христо за първи път показа своя скеч с китарата. Сега го повтаря и в „Комиците“, но за далеч повече пари. Преди да влезе в компанията „Дрийм Тийм Продакшън“ Гърбов има изключително изкушаваща оферта от Слави Трифонов. Дългия предлага много пари и обещава славни бъднини на талантливия си колега. След няколкодневен размисъл Христо отказва.

„Замислих се, че участието ми в ежедневно шоу ще изцежда силите ми и на практика ще ме лиши от възможността да се изявявам в театъра. А и прецених, че нямам сили за втори път да влизам в казарма, където да ме тъпчат и мачкат“, категоричен е Христо Гърбов. С този мотив той отказва да стане водещ на предаване, въпреки че има достатъчно опит и харизматичност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*