Най-внушителния полов член е притежание на българския професор Христо Пимпирев!

Проф. Христо Пимпирев

  Ледник и брегова ивица на Антарктида носят името на нашия антарктик № 1 Христо Пимпирев. Наскоро професорът геолог стъпи и на Южния полюс. Нито Пимпирев ледник, нито Пимпирев бряг, нито дори снимката на Христо с развят трибагреник на най-южната точка на Земята му носят такава слава сред студентките, както нещо много лично негово.

Пимпирев е известен сред младите геоложки с най-дългото – чудо невиждано, мъжко достойнство. Членът на храбреца бил някъде към 25 сантиметра в спокойно състояние според всички, които са го виждали. Славата му се носи от десетилетия, хем, от уста на уста, из целия Геолога географски факултет и отдавна е прескочила и из останалите катедри на Софийския университет. В научните среди се знаело, че Пимпирев е българинът с най-внушителен член.

Мъжката гордост на Пимпирев отдавна не е тайна за студентите и приятелите му

„В. Алма матер няма скрито-покрито за такива неща, а и това не е нещо лошо, гордост си е“, сподели вижданията си по въпроса първокурсничка от Историческия факултет, който е на етаж разстояние от кабинета на Христо Пимпирев в университета. А студентите – и девойки, и младежи от ГГФ – се убеждават с очите си в легендата за пениса на преподавателя си още на първата практика. Особено ако бъдещите геолози са някъде по морето. Студентският нудизъм заедно с асистентите, доцентите и професорите си е в реда на нещата в един от най-разкрепостените факултети още от времето на соца. Не случайно абревиатурата му се трансформира като „Господи, готин факултет“.

Мъжествената слава на Христо Пимпирев излиза наяве в ГГФ още като е студент. Плъзва бързо обаче из целия Софийски университет, когато в далечната 1981 г. Пимпирев става преподавател асистент. Нашумява все повече с изкачването му в кариерата – през старши, главен асистент, доцент, та до професор през 2005 г. Колегите му в днешно време се шегуват, но с уважение, че е Тигърът на седемте континента заради фрапантния му мъжки орган и „завладяването“ и на последния, седми континент. Аналогията е с митичния корсар Сюркуф – Тигърът на седемте морета.

Други добряшки шеги от приятелите му са, че откакто е пръв полярник, дори и пингвините били разбрали за дължината на пениса на Ицо докъм коляното в увиснало положение и му имали респект. Сигурно ще вземе страха и на белите мечки, но те са на Северния полюс – в Арктика, а не в Антарктика, не подбират майтапа грубоватите геолози – със завист, но без капка злоба.

Никоя колежка на Пимпирев обаче не може да се похвали, освен ако не лъже, че освен с очите си, има и други, по-близки осезания по отношение на Пимпиревата гордост. Верността на Христо към съпругата му е почти толкова известна, колкото и 25-те му сантиметра в спокойно състояние. Както и че само тя знаела с колко скачали сантиметрите, когато се наложи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Коя е тая патиця неземна, да пусне тая простотия? Колко пъти е опитвала, че да си вади изводи и кого е питала дали може да се пуска подобна статия??? Проф. Пимпирев е първият българин развял трибогреника на Родината ни на Южния полюс и никой не го вълнуват размерите на достойнството му! Ще ви успокоя, че човека е семеен! Статията е достойна за публично порицание и авторктата й определено има нужда от психолог… Моля медията в лицето на senzacia.net да се извини за написаното и да потърси отговорност от автора й!!! Човекът, с който България трябва да се гордее, не бива да бъде представян по този начин! Той не е чалга-звезда!

  2. И аз съм възмутена от горенаписаната статия. Това са много лични неща и не би трябвало да излизат на показ за когото и да било, включително и за известните личности. А това, че е семеен (а той отдавна не е) не виждам връзка с желанията на дамите да се домогват до него и за какво да се успокояват не разбирам. Щом се е впуснал в сайтове за запознанства, означава, че не е толкова недостъпен, колкото се изтъква в статията, но това си е негова работа и никой няма право да му се бърка в личния живот. Да,не е чалга звезда, но не е и безгрешен,просто е човек, с всичките предимства и недостатъци на човешката природа.

  3. Abe kakvo se zanimavate s toq, deto moje sam da si e napisal tazi statiq za reklama. Samo kato mu poglednete debelata i grozna lyubovnica-polovinka, koqto ticha podir nego za da mu ugodi i ne go iztarve, podarqva za raojdennite mu dni leki koli, nosi mu bagaja na letishteto bez nikakvo dostoinstvo, a toi se vihri po saitove za zapoznanastva, svalq mladite macki, hvali se, che pravi sex po vsichki kraishta na nashata planeta i oshtastlivqva damite, napravil i izvanbrachni deca, a i oshte mojel da napravi, stiga nqkoq dama da ima nujda ot tazi usluga, veroqtno sreshtu zaplashtane. Tova mu bilo hobito. A rabotata mu bila mejdu drugoto, za postigane na nizshite mu celi. Pazi Boje!

  4. Hi there, I found your web site by way of Google while searching for a related matter, your web site came up, it seems great.
    I have bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, just was aware of your weblog thru Google, and located that it is really
    informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful
    in the event you proceed this in future. Lots of people will likely be benefited from your writing.

    Cheers! 0mniartist asmr

  5. I will immediately take hold of your rss feed as I can’t
    to find your email subscription link or e-newsletter service.

    Do you have any? Please let me realize so that I may just subscribe.
    Thanks.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*