Соня Немска: След 20 години се виждам с голяма къща, стабилно семейство и още едно хлапе! ИНТЕРВЮ

Соня Немска с дъщеря си Рая

  Соня Немска е сред най-популярните фолкдиви. Красивата блондинка е родена в Панагюрище, но завършва музикалното училище в Пловдив със специалност „Класическо пеене“. Има дъщеричка на име Рая, родена през 2002 г.

През 2006 г. е издаден първият албум на Соня Немска – „Талисман“, в който се откроява песента „Сваляни“, по-позната като „Маслинката зелена“. Следва цяла поредица от хитове, които изстрелват Соня на звездния небосклон. На 16 януари певицата ще вдигне тежки наздравици за рождения си ден.

– Какво си пожелавате навръх рождения си ден?
– Да съм жива и здрава, да направя много хитове. Е, ако не се получат много хитове, поне една песен да се оформи като супер яко парче, което да цепи заведенията. Обожавам диско хитовете и си мечтая за такъв. Искам да се срещам по-често с феновете си. Моля се на Бог дъщеря ми Рая и родителите ми да са живи и здрави, да ме радват и да ми помагат. В личен план си пожелавам нова любов, а защо не и семейство. Ще ми се да си родя още едно детенце, докато съм по-млада. Пожелавам си всякакви хубави емоции.

– В личен план как оценявате изминалата година?
– Нищо интересно не ми се случи през миналата година. Успях лека-полека да се откъсна от една любов, която направо ме унищожаваше като жена. Впрочем, трудно ми е да намеря точната дума, за да опиша тази любов. Тя не беше изпепеляваща, не беше нещо особено. По-скоро скъсах връзка, която не ми даваше спокойствие, която бе изпълнена с караници, дразнения.

– Става въпрос за Денислав от „Биг Брадър“, нали?
– Нека не отдаваме значение на този човек, няма нужда да му споменаваме името.

– Какви подаръци обичате да получавате?
– Аз казвам на близките си какви подаръци искам да получавам. Организиран човек съм и не обичам да пилея време в приказки, в събирането на излишни вещи. Казах им, че искам подаръци, които да ми вършат някаква работа и да ме променят за добро. Поръчах на приятели да ми подарят уроци по английски език и те наистина са ме записали на курс. Други ми подариха карта за фитнес, а трети – за спа. Обичам да притежавам неща, които ми носят полза, а не вещи, които стоят и събират прах в шкафа.

Соня Немска и Денислав

– Имате ли незабравим рожден ден?
– Не си спомням да ми се е случило нещо особено. На рождените ми дни дъщеря ми се радва повече, отколкото аз. Рая се забавлява, защото имаме гости, пеем, веселим се. Мисля, че най-хубавият ми рожден ден тепърва предстои. До момента тези дни са минавали като обикновени дни. Моят рай е дъщеря ми Рая. С нея се чувствам празнично всеки ден.

– Кой е най-хубавият и съответно най-лошият момент в живота ви?
– Най-хубавият е раждането на дъщеря ми. А чак толкова лош момент, който да не мога да забравя, не ми се е случвал още. Чукам на дърво, за да не дразня съдбата. Зад гърба си имам една-две раздели с мъже, които съм обичала. Боляло ме е, но това са нормални неща. в семейството ми не е имало драми до сега.

– Кои са хората около вас, на които държите най-много?
– Майка ми, баща ми, сестрите ми и Рая. Каките ми са доста по-големи от мен, въртят собствен бизнес и са далеч от музиката. В семейството ми само аз се занимавам с пеене. Надявам се, че дъщеря ми ще стане също певица. От сега я влече сцената – умее да пее и да танцува. Участва в мажоретния състав на училището. Ходи по фестивали, печели награди. Пее в хор. Рая е на 10 години, но истински талантлива малка госпожица. На ръст е колкото мен, но сигурно ще ме надмине. Бих се радвала да стане и манекенка – известна, разбира се.

– Страхувате ли се от старостта?
– Ни най-малко. Аз съм зодия Козирог – спокойна съм, защото зная, че ние остаряваме като катедралите – с времето ставаме по-привлекателни, по-уважавани, по-красиви. Е, дойде време да се грижа повече за тялото си – да ходя на спорт, на фитнес, защо на 30 не е като на 20 години. Няма да се изоставя.

– Как виждате себе си след 20 години?
– Като красива жена, която живее извън България. Често си мисля дали да не замина някъде в странство. Но съм почти убедена, че ще имам голяма къща, стабилно семейство и още едно хлапе. Ще пея за удоволствие и ще въртя бизнес, различен от музиката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*