Продан Христов тайно продължава да търгува със своя „Антималигноцит“

Продан Христов

  В морето от чудодейни цярове, в което ежедневно плуват онкоболни българи и техните близки, е и лекарството „Ставринол„. Невероятните му качества се дължали на нанодиамантите, които се съдържали в него. По-паметливите и до днес потръпват при спомена за медийния бум, който сътвори проф. Ставри Ставрев от БАН. Качествата на цяра му обаче така и не бяха доказани и изведнъж информационният ураган, който повлече хиляди онкоболни у нас, заглъхна.

Пациенти с рак са категорични, че той продължава да върти бизнес и чрез подставени лица предлага лекарството. Според наши източници то се продава за около 60 евро. Интересното е, че съдружник на Ставрев в начинанието е бившият съпруг на тв водещата Гала – Константин Будев. Това обяснява защо уж чудодейното лекарство поне 2 пъти бе рекламирано в предаването.

Лекарството против рак на Продан Христов - "Антималигноцит"

И друг път българин се обяви за откривател на лекарство, унищожаващо рака. Доста възрастният Продан Христов продължава да търгува със своя „Антималигноцит“ от не толкова далечната Виена и пред дома му има непрестанен поток от болни. Те вярват на думите му, че продуктът му помагал при 100 вида рак. Отчаяните хора плащат между 90 и 180 долара месечно за цяра. В последните месеци обаче цените са драстично качени. Според наши източници за „Антималигноцит“ вече се искат над 250 евро.

Продан Христов се държи арогантно с пациентите и официално твърди, че не продава продукта си. Истината е обаче, че търгува с него, но тайно, тъй като дейността му е напълно незаконна. Редица проучвания, направени у нас и по света, не потвърждават твърденията на Продан Христов, че „Антималигноцит“ помага. Може би при някои пациенти има подобрения, но те са под 10% от изследваните случаи. Освен това „откривателят“ категорично отказва да

Проф. Ставри Ставрев

разкрие съдържанието на цяра. Искал да продаде формулата за над 20 милиона евро и тъй като никоя фармацевтична компания не му ги дава, той твърди, че е обект на саботаж и умишлено не се дава регистрация на продукта му.

„Повярвайте, никой не е идиот! Ако това лекарство имаше приписваните му чудодейни качества, отдавна щяхме да го регистрираме“, коментират неофициално служители в Министерството на здравеопазването.

А представящият се за доктор Продан Христов гневно заявява, че е бесен на българите и на човечеството и ще отнесе рецептата на „Антималигноцит“ в гроба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Не ви е срам! Майка ми и много други хора, влючително и деца с рак на мозъка отписани от медицината са все още живи, благодарение на това лекарство! Проверете малко преди да пишете!
    Има и книга издадена по темата…

  2. Лекарството наистина помага – често и в много напреднал стадий. Обаче има много антихуманни пропасти, както навън така и в нашето мило Отечество. – без ирония. Иска да го даде на българите, но ние не му позволяваме, защото каква полза от милионите дето се дават за цитостатици всяка година и се облагодетелстват цяла верига от чиновници. Тези, които са опирали до помощта на Продан Христов, могат да разберат.

  3. Това лекарство е невероятно. Баща ми е жив благодарение на него след прекарани 3 операции и почти отписан от нашата комерсиална „медицина“.Жалко е че всеки в тази област мисли само как да забогатее. Ако се легализира това лекарство много “ доктори“ и “ болници“ ще трябва просто да си потърсят друга работа и изчезнат

    • Моля Ви имаме спешна нужда от това лекарство ако някой знае как да го намерим и закупим пишете става дума за приятеля ми той е на 25г. и състоянието му се влошава всеки ден спешно се нуждая от помощ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*