Хулио Иглесиас: Душата на жена ми ме командва!

Чаровникът Хулио Иглесиас

Хулио Иглесиас се шегува, че душата на жена му често му дава нареждания. Испанската звезда е известен с екстравагантния си сексуален живот, но наскоро отрече да е спал с над 3000 жени.

Хулио е с Миранда Райнсбургер повече от 20 години, като двойката се ожени през 2010. Певецът твърди, че не би могъл да бъде по-щастлив, и че с жена си са създадени един за друг. „ Аз обичам жените и те ми се отблагодаряват добре. Наистина ги обичам, но една обичам повече от другите: тази, с която споделям живота си от 23 години и половина. Днес я обичам даже повече, отколкото когато я срещнах за пръв път. Нашите души са едно. Даже когато някога нейната душа заповядва на моята. Това е ценно нещо и с нея аз изградих огромна част от семейството си. 68-годишният певец презаписва някои от старите си песни и е

Хулио Иглесиас и Миранда Ринсбургер

удивен от резултатите. Той смята,  че гласът му се е подобрил с възрастта, което според него е нормално за певците. „Записвам старите си песни пак защото днес пея по-добре, отколкото когато ги записвах първия път. Освен това искам да дам още един шанс на песните, които пея на френски и не са толкова добри,” обяснява звездата. „Възрастта! Попитайте Шарл Азнавур- възхищавам се от него: колкото повече остарява, толкова по-добре пее. Пял съм и с най-добрите певци, Синатра, Стиви Уондър, Даяна Рос… Те ме научиха на всичко“, споделя Хулио.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 Trackbacks / Pingbacks

  1. aurogra doesn't work
  2. clomiphene citrate mechanism of action
  3. sildenafil 100mg tab
  4. priligy price in india
  5. liquid cialis reviews
  6. where to buy ivermectin over the counter
  7. cheapest price for hydroxychloroquine

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*