Юксел Кадриев опериран по спешност от дискова херния

  Лекарите от Военна болница са възхи­тени от мъжкото пове­дение на най-добрия водещ на Би Ти Ви – Юксел Кадриев.

 Партньорът на Ани Салич претърпя неот­давна операция от дис­кова херния.

 Юксел усетил нераз­положението една су­трин, докато си миел зъбите. Леко се навел и нечовешката болка се отключила.

 Кадриев за втори път се бори с коварното заболяване, тъй като неотдавна претърпял успешна интервенция заради същите про­блеми. „Усложненията бяха засечени навре­ме. Хирургическата ин­тервенция беше неиз­бежна“, заявиха леку­ващите го д-р Пранжев и д-р Хаджиангелов. Целият екип на Воен­на болница е възхитен от мъжкото поведение на Юксел в този тежък за него момент. Според тях пациентът ще бъде изписан от лечебното заведение още тази седмица.

 „Въобще не се дър­жи като звезда. А през това време в медиите се появяват непрекъс­нато някакви писания, че едва ли не е бил свален от екран зара­ди проблеми с бивша­та си съпруга Бонка, която отблъсква всич­ки, като вади някакви пикантни подробности за неговата различна сексуалност, за която никой не знае дали е истина. Да й се чуди човек как ще гледа дъ­щеря си в очите, след като е изговорила всич­ки тези гадости. Ние, които се борим за жи­вота му, сме притесне­ни от тези спекулации.

 Какво ли остава за него? Но нито за мо­мент той не е показал, че се притеснява. Въз­хитени сме от мъжкото му поведение и въобще не ни интересува кой какво говори за него“, хвалят го асовете по неврохирургия във Во­енна болница.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Той за това е в болница,защото Бонка ще се чуди как ще гледа дъщеря си в очите хахахахаха всичко се връща колко сте глупави!!
    На лъжата краката са къси,дали не му оперират случайно крачето третия път?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*