Камелия иска 20 бона, за да се снима отново за „Плейбой“

Камелия иска 20 бона, за да лъсне отново на страниците на списанието
Камелия иска 20 бона, за да лъсне отново на страниците на списанието

Фолк дивата Камелия отново е получила оферта от „Плейбой“ да окраси корицата им и зарадва своите и почитателите на списанието с нова еротична фотосесия. Намаханата обаче вече и обиграна изпълнителка на “ Изпиий ме цялата“ е заявила на издателите, че би ги огряла с присъствието си отново, но за не по – малко от 20 хил. лева. Фолк дивата разяснила, че предложението им е примамливо, но в крайна сметка всяко нещо в този живот си има цена.

Откакто я изритаха от "Споделено с..." Ками трябва да се издържа само от участия

Светските хиени побързаха да коментират, че най – вероятно Камелия гледа да забогатее наведнъж, след като Вихра я замени в ефира на Тв7 в  „Споделено с…“  и сега тя разчита само на кариерата си на певица. Близки до сексапилната изпълнителка обаче издават, че исканията на Камелия не са кой знае колко големи, защото броят на „Плейбой“ с нея за 2007г. е най – продаваният въобще, а тя тогава взе само 8 хил. лева.

Освен това малко по – късно списанието се възползва от правата си и пусна още един брой с нея,  а тя не получи дори еда жълта стотинка от реализираните продажби.

Съвсем скоро Камелия може да зарадва феновете си с нова провокативна фотосесия!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*