Кралица Елизабет II: ”Хари не е направил нищо незаконно”!

Кралица Елизабет II

Когато снимките на принц Хари, гол в Лас Вегас се появиха на бял свят, първата реакция на монархията беше да бие тревога. Принцът беше предупреден да не контактува с журналистите.

Татко му, принц Чарз, любезно помоли британските медии да не разпространяват фотосите под заплаха от съд, но без успех.

Но колкото повече кралската фамилия се стараеше да потули скандала, толкова повече напрежението назряваше. Истински кошмар за съветниците на Короната. Дори военните се съблякоха в подкрепа на Хари.

Стана невъзможно за Кралицата да се бори срещу толкова възбудени хора. Затова тя предпочете да смени тактиката. Подобно на братовчедката стриптизьорка на Кейт Мидълтън, Бъкингамският дворец прецени, че Хари не трябва да се срамува от това, което е станало. Говорителят на Двореца обяви, че принцът не е направил нищо незаконно и всичко, което е извършил засяга само и единствено него.

принц Хари

Ако насаме са му издърпали ушите, то кралската фамилия публично не демонстрира да е поставила Хари в изолация – поза, която само след няколко дни ще рухне. Според източници, не е било само бельото на Хари, което е било прехвърляно от ръка на ръка. Смята се, че в стаята е имало кокаин, но принцът не бил го докоснал. Ако се потвърди този слух, едва ли Кралицата ще може да защити внука си.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yBRTgRWF1pk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *