Тумба цигани отвлекли 21-годишно момиче и го изнасилвали цяла нощ!

Роми отвлякоха момиче

Дама на 21 години решила да изкарва пари по лесния начин, но попаднала в Столипиново и там я чекнали цяла нощ. Мария, както се казва жертвата,  пристигнала с приятеля си Георги в Пловдив от пазарджишкото село Огняново.

Двамата дълго търсили работа и накрая Мария решила да продава тялото си, за да изкарва пари на магистралата, а Георги да я пази. Така двамата отишли на Централна гара и попаднали на Георги Стоев, известен най-вече като Жоро Беемвето, който им дал съвет да идат на пътен възел „Скобелева майка”, там щели да имат повече работа.

Двамата послушали мъдрият съвет и отишли там. Беемвето се оказал прав и така бъкани с кинти, двамата на няколко пъти се прибирали в родното Огняново с влак.

Цигани отвлякоха момиче и го изнасилват 24 часа

Да, но при последното си секс турне, момичето се качило в колата на непознат клиент, който я отвел  в „Столипиново”.

Там се надянала на Никола Рангелов и Генчо Ангелов, двамата я закарали в пуст апартамент в ромското гето и я пуснали на който я пожелае. След което  се обадили на нейният „сутеньор“ Гошо и  му поискали 500 лева откуп.

Георги обаче алармирал ченгетата и така в момента униформените са задържали похитителите и девойката е вече освободена. Разследването продължава.

 
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/jpBp94X0aAE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *