Катаджии запалиха колата на антимафиот за отмъщение!

колата

Онзи ден в Перник се разигра същинска трагедия. Двама от корумпираните катаджии Серги и Диджея запалиха “Фолксванген Пасат” на пернишкия спец полицай Веселин Идакиев в квартал “Даскалово”.

Така корумпираните ченгета отмъстили на колегата си заради това, че ги пипнал в крачка за получаване рушвети от прегрешили шофьори. За което катаджиите били съответно санкционирани от шефовете си. Наскоро спец униформеният станал обект на злобата на няколко ченгета от пътна полиция в Перник.

Веселин Идакиев дълго време дебнал известните катаджии Серги и Диджея и най-накрая успял да ги уличи в корупция, за което пътните полицаи решили да си отмъстят. От началото на свой ред потърсили някакви компромати срещу колегата си, но не успели да намерят нищо фрапиращо.

Перник

Затова и може би решили да драснат клечката на автомобила му. Но според друга версия, возилото е станало жертва на известния в района наркотърговец Румен Търговеца. Той пробутвал дрогата си срещу кражби и бил хванат от Идакиев при пласиране на дозите. Все още се работи по случая.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oEerMHQhE_I

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *