Звездите във ВИП брадър настръхнаха срещу Бони!

поп фолк певицата стана "персона нон грата" в Къщата

Бони отново подразни своите съквартирантите в къщата на ВИП Брадъра. Този път те решиха да я накажат с мълчание, като никой не й говори една седмица.

Чалга зведата бързо успя да се скара с всички в шоуто, заради своя непокорен нрав. Тя постоянно изисква да се съобразяват с нея, като тя самата не се съобразява с никого вътре в къщата.

Това подразни останалите съквартиранти и те се обединиха срещу Бони. Поп фолк изпълнителката успя дори да се скара с незлобливата Никол Станкулова, която по принцип е „безобидна“ за останалите съквартиранти.

Според изпечената интригантка Мариана, Бони й завиждала за младостта и външния вид, затова чалгарката се нахвърлила върну синоптичката. Но дали е така? Всъщност, тонът на скандала наистина дойде от Бонка, но той бе на кулинарна основа.

Синоптичката бе решила да сготви на звездните си съквартиранти, висчки похвалиха девойката за усилията, но само прямата певица не скри истината, че не й хареса манджата на Никол.

Оттогава двете са на нож. За нещастие на Бони, Никол стана Глава на къщата и еднолично номинира своята съперница. Така Бонка ще се бори за зрителската любов за … трети път!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MNGPSiBM3NM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *