Щерките на Еди Мърфи показват задници

Еди Мърфи
Еди Мърфи

Еди Мърфи не може да си намери място от срам. Двете му големи щерки 19-годишната Шейни и 24-годишната Бриа го превърнаха в мишена на груби шеги. Причината е, че палавите девойки решиха да се снимат само по бельо в провокативни пози.

Кадрите излязоха на бял свят преди дни по страниците на мъжко списание и вече са тотален хит. Коментарите за тях са доста ласкателни, но и не пестят иронията, насочена към бащата на двете момичета. Целта на фотосите пък е да дадат тласък в кариерата на двете млади дами, които отчаяно искат да повторят успехите на майка си Никол – също известен модел. Именно тя ги окуражила да се разсъблекат за сесията, като с това целяла да подразни бившия си мъж Еди Мърфи.

Бриа и Шейни притесниха известния си татко Мърфи
Бриа и Шейни притесниха известния си татко Мърфи

Самите снимки пък също са послание към комика. Те са направени в имението на новото гадже на Никол – Майкъл Стреън, което е огромно и много луксозно. В същото време доскоро се говореше, че Еди е пред големи финансови проблеми и едва свързва двата края. Фотографът Димитри Рей пък разкри, че снимал хубавите дъщери на актьора в будоара на майка им и годеника й, където атмосферата напомняла за декор на порн*продукция.

„Личи си, че това е добре планирана акция на Никол, за да подразни Еди. Ако досега той не й е обръщал внимание, сега тя успява да привлече вниманието му. Докато нейният живот се развива като приказка, той не може да насмогне на харчовете си, а кариерата му е в застой. Всичко това сякаш е нейното отмъщение“, коментират запознати с историята на семейство Мърфи.

Провокативната фотосесия засега е единствения опит на Шейни за модел, за разлика от кака си Бриа. Фотографът довери още, че девойчетата направили фотосите, с цел да се пробват да кандидатстват за модели на „Виктория сикрет“. Бриа веднъж вече се е явявала на дефиле на марката, но само като заместничка на една от титулярките. Затова се надявала, че сега ще напомни на модния гигант за своя талант.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *