Шок! Анджелина Джоли и Брад Пит се Развеждат! Първи Коментари:

brad-pit

Холивуд е в шок! Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха, че са развеждат. Двамата са заедно от 11 години и имат общо шест деца.

Джоли и Пит сключиха брак през 2014 г. Бащата на актрисата, Джон Войт, коментира, че е шокиран от новината за развода им. А самият Брат Пит заяви, че е много тъжен от краха на връзката им, но сега мисли само за бъдещето на децата им.

Все още не е известна причината за развода. Но най- спряганата версия в Холивуд е изневяра от страна на Брад Пит. Актьорът е заподозрян в извънбрачна афера с френската си колежка Марион Котияр.

andjelina-brad

В документите за развода, които е подала двойката, пише, че са разделени от 15 септември, тази година. Само 5 дни преди да задействат процедурата за разтрогване на брака им.

Двойката преживя както много хубави моменти, така и изключително тежки изпитания. През последните 10 години Анджелина Джоли страдаше често от депресия, страдаше от анорексия. А преди три години се подложи на операция за отстраняване на яйчниците и двойна мастектомия, заради високия риск да се разболее от рак. Оттогава актрисата е в менопауза и е на хормонална терапия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *