Хю Грант крил година и половина, че има син

Хю Грант
Хю Грант

Заклетият ерген Хю Грант има и трето дете. Новината шокира почитателите на британския актьор, който е популярен не само с филмите си, но и със своето безбрачие и непостоянството си в любовта.

Доскоро всички мислеха, че Хю има само две деца от една и съща жена. Таблоидът „Сън“ обаче разкри, че актьорът е баща и на момченце, родено от шведската тв продуцентка Анна Елизабет Еберщайн.

Бебето се появило на бял свят през септември 2012 г. – четири месеца преди да проплаче за сефте второто дете на Грант от корейката Тинглан Хоанг – Феликс. Азиатката е майка и на дъщерята на Хю Табита.

Хю Грант „Той не дойде на самото раждане, но после даде името си на хлапето. Анна получаваше подкрепата му по време на цялата си бременност. Днес тя живее в един прекрасен имот в Западен Лондон и знае, че винаги може да разчита Хю. Родителите й са в Швеция и са наясно за връзката й с актьора твърди източник на „Сън“.

Азиатката Тинглан също има подкрепата на знаменития британец, въпреки че не дели с него един покрив. Всеки месец Грант й плаща солидна издръжка, а през уикендите редовно я посещава, за да види децата си.

Наскоро плейбоят заяви в телевизионното шоу на Елън Дедженеръс, че приема себе си за необвързан, но признава, че бащинството коренно го е променило. „Хората имаха право за мен през всичките тези години, казваxки ми, че хубаво да си имам дете, защото то ще освежи живота ми. Това е абсолютна истина, бях приятно изненадан“, сподели Хю.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *