ДНК тест откри тайния син на Майкъл Джексън – виж кой е той:

ДНК тест разкрива, че никому неизвестния до момента певец Брендън Хауард има 99% вероятност да е син на легендата Майкъл Джeксън. 31- годишното момче твърди, че не иска част от наследството или дори фамилията на баща си, а само да излезе истината.

maikal-djeksan

Брендън е син на певицата от 80- те Мики Хауард, която наричат още Били. Говори се, че майката имала кратък романс с Краля на попа, чийто плод е незаконния му син. Според слуховете обаче, Майкъл така и не поел отговорността за детето, тъй като се готвил за най- големия удар в кариерата си – албумът „Трилър“. Брендън се ражда няколко месеца преди

Брандън - тайният син на Джако
Брандън – тайният син на Джако

излизането на първия сингъл Billy Jean.

Приживе Майкъл Джeксън, който почина през 2009, така и не признал да е имал връзка с въпросната певица Мики Хауард. Как обаче да се обясни, че според ДНК- тестът вероятността поп легендата да е баща на Брендън е 99%.

Ден след като излезе шокиращата информация обаче, се появи нова версия – всъщност бащата на момчето бил Джо Джeксън, бащата на Майкъл. В началото на 80- те той бил мениджър на майката на Брендън – Мики.

Майкъл Джексън. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/kXhy7ZsiR50

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *