Дъщерята на Уитни се омъжи за брат си

Дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина изненада всички със сватбата си. 20-годишната наследница на музикалната легенда се взе със своя брат на скромна тайна сватба. Звучи скандално, но всъщност не е чак толкова укорително, защото булката няма кръвна връзка с младоженеца.

Боби Кристина с брат си Ник Гордън
Боби Кристина с брат си Ник Гордън

С венчавката, състояла се 2 години след смъртта на майка й, Боби Кристина даде заявка, че е влязла в правия път и ще се опита да води нормален живот.

Навремето Уитни много се притесняваше да не би дъщеря й да тръгне по нейния път, осеян с наркотици и семейно насилие. Малката още на 14 се забърка в скандал – бе снимана да пуши трева. После стана ясно, че е употребявала и друга дрога на купони с приятели — най-вече кокаин и екстази.

„Поведението й много смущаваше Уитни, която искаше по-различна съдба за рожбата си. Певицата водеше дъщеря си на психолог, в клиники за рехабилитация и къде ли не, но така и не я откъсна от дрогата. Тя самата също не успя да се откопчи от наркотиците коментират близки до покойната изпълнителка.

Боби Кристина и брат Ник ГордънСега, 2 години след трагичната кончина на родителката си, Боби Кристина показва, че иска да се поправи. Като първа стъпка към новия живот тя взе решението да мине под венчило с брат си Ник Гордън.

Между двамата съпрузи няма истинска роднинска връзка, затова и брачният им съюз не се смята за кръвосмешение. Въпреки това останалите членове на фамилия Хюстън са скандализирани от сватбата, която до последно била пазена в тайна от тях. Единствено бабата на булката – Сиси, била наясно със събитията и дала благословията си.

Веднага след подписването Боби Кристина показа снимка на брачната си халка в интернет. Според хора от антуража й до края на годината тя ще вдигне още една сватба – този път с много гости, както повелява традицията.

„Вече ми омръзна да слушам хората как казват „Ууу, тя спи с брат си“ или Ако Уитни беше жива, щеше ли да приеме това?!

Нека изясним нещо – с мъжа ми не сме истински брат и сестра. А и майка ми никога не го е осиновявала по документи. Тя казваше, че е сигурна, че един ден с Ник ще имаме романтични отношения“, сподели Боби Кристина през 2012-а, когато годежът й се превърна в сензационна новина за медиите.

Щерката на легендарната певица и съпругът й се познават още от деца. По онова време Уитни започнала да се грижи за момчето и го приела като свое. Впоследствие дори го включила в завещанието си.

Истинските родители на Ник били живи, макар и наркомани, и именно по тази причина било възпрепятствано официалното му осиновяване. Това обаче се оказало и добра възможност за любовните отношения на момъка с Боби Кристина.

Любовният живот на младите невинаги е бил безпроблемен. Те дори развалиха годежа си, но после пак се събраха заедно. „Да, връзката ни може и да не е перфектна. Имахме и ще имаме трудни моменти – като във всяка двойка“, коментира Кристина неотдавна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/3JWTaaS7LdU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *