Шок! С*кс с трупа на Уитни Хюстън

Мъртвата Уитни станала обект на с*кс коментари
Мъртвата Уитни станала обект на с*кс коментари

  Уитни Хюстън е нямала покой дори и след смъртта си. Звездата, която бе открита издъхнала в банята на хотелската си стая през 2012 г, станала обект на похотливи набези на некрофил. А най-шокиращото е, че човекът, осквернил трупа й, е полицай.

Скандалът гръмна в пресата, след като ченге от управлението в Бевърли Хилс обвини свой колега, че се забавлявал с все още топлия труп на певицата само няколко часа след кончината й. Дори Си Ен Ен оповести случая, който е напът да срине тотално реномето на калифорнийските полицаи.

Заподозреният за злодеянието е детектив Тери Нътъл. Според своя колега той махнал от трупа на Уитни защитното покривало, след което заоглеждал тялото, но не за да го изследва за следи от насилие, а с перверзна цел.

Уитни Хюстън „О, тя все още изглежда доста добре, а?“, обърнал се към смаяните си колеги детектив Нътъл.

В началото останалите ченгета решили, че си прави някаква грозна шега. Нътъл обаче не спрял до там. Той продължил да обсъжда голото тяло и да коментира, че то е доста запазено въпреки пороците на изпълнителката. Забележките му дошли в повече на сержант Брайън Уиър, който решил да подаде оплакване.

Уиър писал до началниците си, че колегата му е нарушил федералните закони на щата и основните принципи на ведомството, към което се причислява. След като подал рапорта обаче, изрядният полицай се сблъскал с неочаквана реакция на ръководството. Самият той бил отстранен от длъжността си и същевременно лишен от всичките си привилегии. Срещу детектив Нътъл пък не било започнато разследване.

„Той се гавреше с тялото на една жена, а дори не бе смъмрен. Няма значение дали тя е Уитни Хюстън, или е някоя друга.

Всеки заслужава уважение“, обяснява пред пресата натиреният полицай.

Той дълго се колебал дали да разкаже историята, или да я премълчи, но накрая решил, че трябва да говори за случая, за да предотврати възможността други негови колеги да прекрачват закона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *