Черна магия затрива близките на Силвестър Сталоун!

Силвестър Сталоун

  Черна серия преследва екшън звездата Силвестър Сталоун. Само месец след като се прости със сина си Сейдж, канарата от мускули получи нова трагична новина. Разбра се, че сестра му е в критично състояние.

Полусестрата на актьора Тони бе приета в критично състояние в болница и бере душа. Тя страда от рак на белия дроб и няма почти никаква надежда за оцеляване. След зловещата диагноза, тя се е преместила да живее при майка си Джаки Сталоун. От скоро обаче била приета в болница, тъй като състоянието й се е влошило рязко и медикаментите, приемани у дома, не й помагали.

Силвестър Сталоун със синът си Сейдж

Тази новина застигна Силвестър докато почива в Южна Франция, с трите си дъщери и жена си Дженифър Флавин. Майка му Джаки, която е на 90 години, обясни състоянието на дъщеря си пред пресата и за пръв път даде яснота какво се случва в света на холивудския любимец.

„Тони не се справя добре. Тя има рак на белия дроб – 4 стадий. Разсейките са в черния дроб и дори в мозъка“, проплака възрастната жена, на която й се събра много в последните 30 дни. Дъщеря й Тони има един син Едмънд, който е на възрастта на покойния й внук Сейдж.

Според клюкарските медии в САЩ над клана Сталоун има черна магия. Мълвата реди, че Силвестър бил прокълнат преди година заради момиче, с което имал интимна връзка.

Актьорът я лъгал, че ще се оженят, но накрая я зарязал позорно. Баба й обаче поръчала тежка магия при индианско племе, която да затрие най-близките хора на Сталоун.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *