Убиват Мел Гибсън в царския дворец

Мел Гибсън
Мел Гибсън

  Мел Гибсън е бъдещият собственик на бившия царски дворец в центъра на София, където днес се помещава Националната художествена галерия. Холивудският ас ще е горд притежател на уникалната сграда само за една седмица, докато там се снимат сцени от екшъна „Непобедимите 3″. Това разкриха хора от продуцентския екип на филма.

Героят Конрад, в който се превъплъщава Мел Гибсън, е класически злодей, но същевременно и изтънчен меценат на изкуството. Големият му враг Барни Рос, в чиято кожа влиза Силвестър Сталоун, води битка на живот и смърт с него. Именно в царския дворец ще са финалните кадри от тази битка. Аристократичната сграда ще е богаташкият дом на Конрад, в

Царския дворец в София
Царския дворец в София

чиито зали има много произведения на изкуството. Разбира се картините няма да бъдат от колекцията на нашата галерия, а ще са част от реквизита на продукцията. По простата причина, че героят на Мел Гибсън едва ли е виждал някога в живота си картини на Златю Бояджиев, Владимир Димитров – Майстора или Стоян Венев.

Кулминацията ще е в момента, в който Барни Рос (Силвестър Сталоун) прониква през покрива в сградата. Според хора от продукцията за тази сцена ще бъде ползван български каскадьор.

Слай влиза в смъртоносна схватка с Гибсън
Слай влиза в смъртоносна схватка с Гибсън

Впоследствие Рос избива цялата охрана на Конрад, за да се стигне до финален сблъсък лице в лице между Мел Гибсън и Силвестър Сталоун. След ожесточена битка между двамата лошият Конрад ще бъде убит, за да може филмът да завърши с хепиенд.

В звездния екип на „Непобедимите 3″ са още Харисън Форд, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен, Джет Ли, Тери Крюз, Келън Лъц, Ранди Кутюр.

Филмът се снима изцяло в България – основно в киноцентъра „Ню Бояна“ и в околностите на София. За някои от сцените обаче целият екип пътува за по няколко дни до Варна, после снима на магистрала „Хемус“, както и в Кресненското дефиле. Предвижда се през ноември всичко да завърши. Продукцията осигури работа на повече от 300 статисти и близо 100 български каскадьори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *