Проф. Вучков за Лейди Гага: Тая друсла с маймунско чене, зейнало като чекмедже, щеше да ми докара инфаркт!

Проф. Юлиан Вучков

  Вечно критикуващият профеcop Юлиан Вучков изригна по време на гостуването си в предаването „Добро утро, България“ по ТВ 7 и направи на пух и перушина световноизвестната Лейди Гага. Преди броени дни ексцентричната певица подлуди цялата страна с шоу на световно ниво, но консервативният професор в типичния си патетичен стил изля куп помия върху гласовите данни и визията на артистичната Гага.

Докато поглеждаше в записките си, маркирани в розово и жълто, в 7-минутен монолог, Вучков разкости песните й като „злодейски“, лицето й като „маймунско“, а ченето й „зейнало като щръкнало чекмедже“. Устатият професор не пощади дори миловидното й кученце Фози, което според завишените му естетически критерии било грозновато. За финал професорът философски обобщи, че до 3-4 години Лейди Гага ще потъне в забвение. Публикуваме колоритния му коментар в пълния му вид.

Лейди Гага

Редица деца, юноши, но дори и дърти младежи са тежко болни от своята любов към така наречената Лейди Гага. Кой знае колко молби, колко хвалби, колко ухажвания са излети, докато склонят тази озверяла особа да кацне в България с цяла армия от техници, от певици, от танцувачи и други ачи.

Искам да разваля настроението на нейните почитатели и да кажа, че тя, както много други изкуствено създадени западни звезди, напомпани главно чрез истерични реклами и много пари, е една абсолютна психопатка. И не е певица, а е ревла. Тя има много скромни гласови възможности – тя не пее, а се надува и реве, та се дере. Иска да заслепи Мадона! Трябва да кажа, че успява да заслепи Мадона. Защо ли? Защото все пак Лейди Гага е по-млада, по-енергична, по-маниакална. Оная все пак малко дотегна, малко умори хората и те свикнаха с нея.

Освен това Лейди Гага е предпочитана, защото е още по-превъртяла, отколкото Мадона защото вече светът е превъртял. Аз съм казвал, че светът не е добре, светът е луднал и си пада вече по идиотското, по безумното, а не по човешкото начало.

Трябва да кажа, че Мадона е много слаба певица. Много слаба! Тя години наред върти все една и съща мелодия. Транка-ланка, транка-ланка… Това са само три мелодии. Но все пак Мадона е добра шоуменка. Тя е пъргава, тя е енергична, тя има ракетни рефлекси и все пак е малко по-прибрана, малко, как да кажа, по-така, благоприлично натрапчива, благоприлично провокативна. Но и Мадона, и Лейди Гага твърде много разчитат на земетръсното си сценично обкръжение. То около тях какво ли няма вече?! То са облаци, димни завеси, певачки, то са припявки, акробати, то са чудеса…

Да излезе големият певец, както е Тина Търнър, както е Уитни Хюстън, както е в по-стари времена Мирей Матьо и т.н. На себе си разчита преди всичко големият певец, а не на толкова много шумотевици и такива сценични буламачи. Аз видях как Лейди Гага пее почти гола и щях да получа сърдечен удар, защото тя е едно канче с кокали, които яко ще ръгат прегръщащите я мъже. Няма да говоря за нейното маймунско лице с чене, което е щръкнало като зейнало чекмедже. По-важното е, че нейните песни имат злодейски, подстрекателски текстове ако щеш. Нейните текстове чегъртат и чешат ниските и отрицателните инстинкти на младото поколение. Настройват го да мрази околните и да изпитва сатанинска омраза, когато ги унижава и се гаври с тях.

Не случайно едно момче се побърка от преклонението си пред нея, докато я величаеше и накрая взе, че се самоуби. Сигурно не е единственото.

Животинското, дори кръвожадното в изявите на този разглобен скелет, наречен Лейди Гага, предизвиква масови протести на църквата и на много сдружения на хуманитарна основа. Вече трябва да има някакво благоприличие. Първо, тя се облича в сурови свински пържоли. Ужасно оригинално! Просто безкрайно модерно и най-вече много културно и човешко в кавички. Емоционално заробени от нея българи киснаха 24 часа пред нейния хотел, за да я видят, с пълната забрана да я докосват, разбира се. И ревнаха като побъркани, когато тя излезе и показа своето грозновато куче.

В изкуството най-великото нещо е да бъдеш естествен, да бъдеш непринуден, да бъдеш човек, да не правиш позьорщина, да не се надуваш и да се правиш на такъв, какъвто не си.

Освен всичко това искам да кажа, че тази жена е изключително лакома. Тя цеди финансите на зрителите. Цените на билетите й са космически високи – по над 100 лева. Значи по този начин тя презира бедните хора, които също биха желали да я видят що за човек е, що за певица тя представлява. Лакома и алчна е за пари!

В заключение искам да кажа, че парите на тази жена не могат да бъдат покрити от входните билети. Сигурно нашата държава ще бръкне в джоба на бедния данъкоплатец, за да й плати. И накрая ще кажа, че е добре запленените от Лейди Гага да имат предвид, че тя ще бъде забравена до 3-4 години най-много, тъй като ще бъде заменена от друга озверяла и креслива друсла.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *