Потресаващо! Риана и Крис Браун отново заедно

Риана и Крис Браун

  Слухът, че Риана и нейният бивш приятел Крис Браун са се събрали, намери категорично потвърждение на церемонията по връчването на наградите на МТВ. Тогава барбадоската поп звезда реши да изненада почитателите си, показвайки им кой е мъжът, когото обича. След като поднесе на рапъра статуетката за най-успешен певец, хубавицата го дари със страстна целувка по устата.

Шоуто, което двете звезди сътвориха пред очите на меломаните от цял свят, бързо се превърна в гореща тема за обсъждания. Холивудските хроникьори дори обявиха, че това е най-скандалната развръзка на ситуацията с двамата бивши любовници.

Припомняме, че след като нанесе жесток побой над Риана, Крис бе принуден да се покрие от музикалната сцена за почти 2 години. Това заплаши неговата кариера и едва не заличи успехите му, постигнати с толкова труд. Освен това срещу него бе издадена ограничителна заповед, да не доближава Риана, за да не може отново да я нарани.

Риана целува страстно Крис Браун

Мигът нежност, който певците споделиха пред камерите тези дни, даде яснота за случващото се в личния им живот.

Двамата бяха дошли без придружители на церемонията и любопитните погледи бяха насочени зад кулисите. Преди няколко месеца на връчването на наградите „Грами“ Крис и Риана отново бяха засечени да интимничат, но тогава Браун още ходеше с друго гадже.

След като Риана целуна душманина си пред камерите, признанието, че му е простила за нанесения й побой започна да звучи съвсем достоверно. Наскоро в телевизионно интервю за шоуто на Опра Уинфри барбадоската се разчувства и разкри, колко много държи на Браун и как съжалява, че не е била до него по време на най-тежките мигове в кариерата и личния му живот. Нещо повече, тя сподели, че никога не е спирала да го обича и сърцето й още е отворено за него.

Последната татуировка на Риана

Изказванията на Риана породиха куп спекулации за отношенията й с бившия й. Тя бе обвинена, че е лицемерка, търсеща вниманието на медиите, за да рекламира албумите си. Целувката с Крис на МТВ наградите обаче доказа, че барбадоската е била искрена пред Опра и с бияча Браун наистина са забравили лошото.

 

Татуира си Изида под циците

Риана от години е пристрастена към татуировките по тялото си. Тя има повече от 17 различни изображения по кожата си, като най-често рисунките символизират различните етапи от живота й.

Последното тату, с което Риана се накипри, е точно под гърдите й. То изобразява египетската богиня Изида – символ на магическото женско начало и семейната хармония. Дали пък с тази картинка поп звездата не се опитва да намекне, че с новия й стар приятел Крис Браун са свили тайно свое гнездо?

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *