Наоми Кембъл съвсем оплешивя (снимки)

Наоми

Напоследък всички хора се шокират от външният й вид, но очевидно милиардерът Владислав Доронин си я обича и такава. Фактът, че нещо не е наред с косата на Наоми Кембъл стана ясен преди време.

Тогава папараци хванаха „черна пантера“ на плажа със съмнителни плешиви петна по челото и слепоочията. Но доколко е плачевно състоянието на косата й стана ясно едва вчера, когато Наоми почти загуби перуката си по време на къпане.

Наоми Кембъл

Заедно с приятеля си Владислав Доронин, Наоми сега е на почивка в Ибиса. „Черната пантера“ по цял ден се отдава на слънчеви бани и къпане в морето. По време на горещините, когато тя излезе от водата, дългата й перука почти се изхлузи от главата, разкривайки напълно плешивия череп на супермодела.

                                       Наоми никога не коментира какво всъщност се е случило с косата й. Според експертите за състоянието на косата са допринесли т.нар. екстеншъни или изкуствените масури, които след многобройни прикрепванияза ревютата и фотосесиите, за да удължат прическата й, са съсипали косата на супермодела.

супермоделът

Процедура, много популярна сред звездите, но изключително вредна за косата. Затова според мълвата, през последните десет години, Кембъл винаги носи перуки и внимава те да не падат от главата й. Но това сега се случи и хвърли туристите на плажа в шок.

НАОМИ КЕМБЪЛ:

http://youtu.be/97k55Ki8CP0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *