Мадона атакува Путин и защити гейовете! Русия я съди!

Мадона в Русия

Кралицата на попа предизвика гнева на руска неправителствена организация, след като защити хомосексуалистите в Санкт Петербург и така се превърна в претедент за рекордите на Гинес за най-атакувана от правосъдието по време на турнето си. 

През 2012 година, Мадона откри ново призвание – да спасява света. Супер силите й май са малко ограничени. В момента певицата е в Русия и пак има проблеми с правосъдието. Тя афиширала подкрепата си към групата Pussy Riot, известна с лозунгите си срещу Путин и решила да подкрепи гей общността в Петербург. Това е в противоречие със закон, който бил гласуван в града  през февруари и който предвижда наказание за публични действия, които подкрепят хомосексуализма и педофилията.  Всъщност местна неправителствена организация, занимаваща се с правата на детето обвинява звездата в нарушаване на този закон и предвижда да я съди. Така Мадона рискува да плати глоба от 12 500 евро.

Мадона на Шереметиево

Сега певицата може да започне да колекционира жалби, като се почне с тази на Марин Льопен, както и да публикува критиките, отправени към нея, било то от Елтън Джон или от вицепремиера на Русия. Последният я нарече в Туитър „ К…а от друг век” миналата седмица.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zFqtJhFburQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *