Линдзи Лоън преби майка си!

Линдзи Лоън с майка си Дина

  Проблемите на Линдзи Лоън се множат с всеки изминал ден. Актрисата пак имаше разправии с органите на реда заради бурния си нрав. Този път тя бе навестена от ченгета, защото посегна на майка си. С родителката си се скара след солиден запой в заведение.

Инцидентът станал миналата седмица. Актрисата била в нощен клуб с майка си Дина и по пътя към дома двете се счепкали. А когато се прибрали вкъщи, караницата им прераснала във физическа саморазправа.

Линдзи Лоън

Полицаите били извикани в дома на актрисата в 8 ч. сутринта местно време. На място те заварили двете жени да се удрят и скубят като обезумели тигрици.

Интернет изданието „Ти Ем Зет“ първо разкри препирнята между майка и дъщеря. И то обаче не бе сигурно каква е причината за кавгата. Все пак журналистите от електронната медия предполагат, че Лоън е била подпийнала и това е разпалило агресията й. Уви, тази невъздържаност може да струва скъпо на актрисата, защото, както е известно, тя не за пръв път има проблеми с властите.

Преди по-малко от месец охранителна камера засне как Линдзи блъска пешеходец с автомобила си и напуска местопроизшествието. По-късно тя бе арестувана на излизане от нощен клуб, а делото й е насрочено за следващата седмица.

През лятото Лоън отново катастрофира, но тогава ранени нямаше. Въпреки това тя и асистентката й бяха откарани в болница. Сега, след последните й изцепки, звездата рискува да попадне зад решетките. В момента тя е в период на пробация заради открадната огърлица. „С поведението си тя доказва, че е неспособна да се държи отговорно и като нищо ще се окаже зад решетките за дълго“, коментират в Холивуд.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *