Линдзи Лоан ще се снима с порно звездата Джеймс Дийн!

Линдзи Лоан

За съжаление на феновете си, самата Линдзи Лоан нямаше възможността да играе порно звезда в Lovelace, но сега най-накрая ще има възможността да работи с такава.

Актрисата,  ще се присъедини към порно звездата Джеймс Дийн, във филма The Canyons, съвременен трилър който документира въпросите за силата, любовта, секса и успеха в Холивуд. Сценарият е написан от романиста Брет Истън Елис. Елис, издаде новини около кастига в Туйтър. Той признава, че не е мечтал за по-добър кастинг.Според Елис филмът ще започне снимки на 9 юли и ще трае 22 дни. Дийн ще играе Кристиян, филмов продуцент, който снима собствените си секс сесии, докато Лоан ще играе Тара, негова приятелка и бивш модел, която е продала гордостта си, заради материалните облаги, които й предлага Кристиан. Филмът ще е

Джеймс Дийн

режисиран от Пол Шрейдър и продуциран от Бракстън Поуп. Въпреки непрестанните проблеми на актрисата напоследък, тя има пълната подкрепа на Поуп. „Всичко това е пренаситено с публичност, но Линдзи е много талантлива актриса. Тя не е от типа на Ким Кардашиян или Парис Хилтън, тя е истинска”, казва той. Междувременно партньорът на Линдзи се е снимал до този момент в около 2000 порно филма. През 2009 той е назован Изпълнител на годината от Adult Video News. Лоан в момента снима биографичен филм за Елизабет Тейлър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *