Дъщерята на Уитни Хюстън залюби доведения си брат

Боби Кристина и Никълъс

Дъщерята на покойната Уитни Хюстън – Боби Кристина, била лудо влюбена в доведения си брат Никълъс. Скандалната новина съобщават американски таблоиди, които се позовават на анонимни свидетели, станали очевидци на нежни сцени между двамата.

22 годишният Никълъс Гордън е отгледан от феноменалната певица като собствен син. С родната дъщеря на Уитни се познавали от около десет години, но не се знае откога датират близките им контакти. Боби и Никълъс били забелязани да пазаруват в супермаркет, като през цялото време се държали за ръце и през пет минути се целували по устата. Според запознати, интимната им близост е истинската причина Кристина да откаже съжителство с баба си и да си остане в Атланта.

Боби Кристина и Никълъс

Според американски дописници обаче, любовната връзка между наследниците на Хюстън има история от няколко месеца. Доказателство за това били множество изобличаващи коментари в техните профили в Туитър и Фейсбук. Младите влюбени издавали известна доза ревност помежду си, а Боби дори споделила че само „моят брат ме спасява от скуката в дългите нощи” и го нарича своя половинка.

Клюкарите са категорични, че Уитни е знаела за близостта им и дори ги е подкрепяла. За това нямало законови пречки, защото Ник не бил официално осиновен, а певицата само помагала за издръжката му. Приживе тя ги наричала „моите деца” което показвало,че изпитва към Никълъс искрени чувства.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *