Дженифър Анистън призна години след раздялата: Брад Пит едва не ме вкара в лудница

Дженифър Анистън и Брад Пит
Дженифър Анистън и Брад Пит

  Звездата от „Приятели“ Дженифър Анистън още не е прежалила бившия си Брад Пит. Актрисата скоро ще сключи брак с годеника си Джъстин Теру, но предишният й неуспешен семеен съюз продължава да я ръчка и тормози. Заради него Анистън без малко не влязла в психиатрия.

Докато подготовката за втората сватба на блондинката тече с пълна пара, Дженифър реши да подскаже на бившия си мъж Брад Пит, че още мисли за него. В интервю за американско издание, тя разкри, че била психически нестабилна по време на развода си с хубавеца и дълго страдала за него. Анистън изпаднала в дълбока депресия заради изневярата му с Анджелина и се затворила в себе си. Тя не искала да напуска дома си и да общува с никого. Във всеки от близките си виждала потенциален предател и отказвала да получи всякаква помощ в борбата си с тежките мисли. Тогава се съгласила да опита със специална терапия. Дженифър започнала да посещава психолог и срещите й с него я накарали да излезе от дълбоката емоционална дупка, в която била изпаднала.

Дженифър с Джъстин Теру
Дженифър с Джъстин Теру

„Посещението при специалист ми помогна много. Намерих себе си отново и изчистих всички глупости от живота си“, призна си наскоро звездата от „Приятели“.

Според нейни близки обаче периодът на излекуване от депресията й далеч не бил толкова кратък. Анистън дълго таяла злоба и ненавист към Брад Пит, който й сложи рога през 2005 г. след близо 5-годишен брак. Чак в последните години малко по-малко измамената звезда успяла да пребори ненавистта си към него и да преглътне обидата, че е заменена от колежката си Анджелина Джоли.

С наближаването на датата, на която ще сключи втори брак обаче, Анистън отново започнала да изпитва съмнения дали прави добър избор. Актрисата се бояла, че също както Брад и Джъстин може да се окаже кръшкач и след някоя година да я изостави заради по-млада.

„След Пит тя разви комплекс и вече все по-трудно се доверява на мъжете. Още по-трудно й е при тази конкуренция с хубави жени в Холивуд“, коментират близки до блондинката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *