Виж кои звездни баби се радват на млади любовници

Дебора Лий Фърнес с 13 години по-възрастния си съпруг Хю Джакман

  Aн Банкрофт е скандалната мисис Робинсън, съблазнила два пъти по-младия Бенджамин във филма „Абсолвентът“. Лентата на Майк Никълс не само прави известен Дъстин Хофман, но и засяга тема, която е доста пикантна за циниците и възмутителна за пуританите. През седемдесетте години на миналия век мисис Робинсън се превръща в нарицателно за жени, които имат интимни връзки с по-млади от тях мъже. В XXI век тези дами имат собствен уебсайт за запознанства, клубове и списание.

Днес те наричат себе си „кугъри“. Това е популярното име на североамериканската пума – могъщо и хищно животно, впечатляващо с красотата и грацията си. Прозвището се налага от канадския сайт за запознанства Cougardate.com. То се превръща в синоним след филма на режисьора Кристофър Дъди

Тина Търнър и Ервин Бах

Cougar Club с участието на Фей Дънауей. Малко по-късно излиза и риалити шоуто The Cougar, както и сериалът Cougar Town.

Днес кугърите имат даже и кодекс. В него пише, че всяка жена, която има интимна връзка с мъж, по-млад от нея със седем години, се смята за „голяма котка“.

Шер, Деми Мур и Сюзън Сарандън са сред най-популярните. И докато ексцентричката певица и актриса сменя младежите си честичко, 50-годишната Деми още преживява раздялата си с шестнадесет години по-младия си съпруг – Аштън Къчър.

През 2009 г. Сюзън се раздели с партньора си от 23 години Тим Робинс. Възрастовата им разлика беше 12 г. Но има и щастливи кугъри, които продължават да се радват на компанията на по-младите си мъже. Като например Дебора Лий-Фърнес, жената

Джоан Колинс и Пърси Гибсън

на един от най-сексапилните мъже – Хю Джакман. Когато той се ражда, тя вече е на 13. Срещат се на снимачната площадка, когато Хю е още неизвестен австралийски актьор.

Днес петнадесетгодишният им брак продължава да е стабилен въпреки холивудската слава на Джакман. „Нашият брак е невероятен, защото, за разлика от много връзки, които се разпадат от дребни семейни конфликти, ние с Дебора се сближаваме. С всеки изминал ден обичам жена си повече и повече“, споделя звездата.

След като се развежда с агресивния си съпруг Айк през 1978 г., музикална икона Тина Търнър дълго време страни от мъжете. През 1986-а най-накрая среща немския музикален мениджър Ървин Бах. Двойката живее тихо и спокойно в Швейцария. На въпроса коя е тайната на дългата им връзка, Тина отговаря кратко: „Ние просто сме едно цяло.

Мери Тайлър Мур и Робърт Ливайн

Днес тя е на 71, а Бах на 56 г. Животът на популярната в миналото актриса Мери Тейлър Мур, една от най-слънчевите жени на екрана, не е лек. Тя страда от диабет и е минала през ада на алкохолизма.

Синът й Ричи се застрелва случайно, докато почиства пистолета си. Човекът, стоял твърдо до нея, е съпругът й – известният кардиолог Робърт Ливайн. Въпреки 16-годишната разлика те празнуваха 28-ата годишнина от брака си преди няколко месеца. На тържеството Мери Тейлър Мур вдига тост с думите: „А всички твърдяха, че тази връзка няма да продължи дълго“.

Подобно на героинята си Алексис от сериала „Далас“, Джоан Колинс не се колебае да вземе това, което иска. След множество скандални връзки със значително по-млади мъже, тя среща театралния продуцент Пърси Гибсън. Две години по-късно, през 2003-а, те сключват брак. „Пърси е най-почтеният човек, когото познавам. Ще го обичам до смъртта си“, казва Джоан. Със сигурност мултимилионерката казва истината, защото отказва да подпише предбрачен договор. Като се има предвид, че актрисата е на 78, а любовта на живота й е само на 46, вероятността той да наследи тлъстите й банкови сметки е доста голяма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *