Бионсе – най-добрата певица на Америка!

Бионсе

  Слег като преди време бе хваната да пее плейбек пред америкския президент, Бионсе взе реванш и доказа, че е най-добрата певица на Америка в момента. Това стана на финала на турнира по американски футбол „Супер боул“. Жената на Джейзи направи грандиозно шоу преди мача и всич зрители я гледаха съзатаен дъх.

Миналата година Мадона бе поканена за финала на турнира, но сега организаторите избраха друг вариант. До последно почти никой не вярваше, че Бионсе ще изнесе по-зрелищен спектакъл от 53-годишната си колежка, но очакванията бяха опровергани. Половинката на Джеи Зи изненада всички с фантастично представяне и сложи конкуренцията в задния си джоб.

Нямаше я претрупаната лъскава хореография на Мадона, но атмосферата бе нажежена с 15 минути пеене на живо и енергични танци.

За разлика от предшественичката си, която смени 4 тоалета за представлението си, тъмнокожата звезда заложи на едно единствено черно кожено
боди.

В разгара на шоуто Бионсе направи жест към бившите си колежки от групата, която я изстреля на върха – „Дестинис чайлд“. Тя покани някогашните си партньорки на сцената, за да изпълнят заедно две от най-известните си парчета.

Кели и Мишел не успяха да блеснат и за публиката стана ясно, че не се чувстват комфортно до мегазвездата. Бионсе ги засенчваше със силния си глас, а по техните лица се четеше негодувание, че са се съгласили да припяват.

Представянето на „Супер боул“ реабилитира напълно красивата негърка пред онези, които смятаха, че не може да пее. Триумфът дойде тъкмо навреме, тъй като само след 2 месеца Бионсе тръгва на световно турне. Първият концерт от обиколката й е на 15 април в Белград, а след това звездата ще е пее в още 60 града на 4 континента.

 

Призна за аборта

Дни преди да блесне на „Супер боул“, Бионсе за пръв път склони да говори пред феновете си за своята най-голяма болка – загубата на нероденото си дете. Певицата направи спонтанен аборт преди 2 години, докато бе бременна в четвъртия месец.

„Ужасно е да чуеш сърчицето на детето си, да му измислиш име, да си го представиш и седмица по-късно да научиш, че него вече го няма. Единственото, което ме извади от дупката, беше музиката“, сподели чернокожата изпълнителка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *