Бивш любовник на Джон Траволта се изповядва: „ Джон беше ненаситен”

Джон Траволта

Става все по-трудно за звездата да понася шума около своята хомосексуалност. След масажистите, дойде ред на неговия пилот, който изникна в медиите.

Дъг Готерба е работил при Траволта и двамата са имали 6 годишна връзка, според клюката. Пред медиите Дъг разкрива пикантни подробности за незадоволимия сексуален апетит на Джон Траволта, неговите желания да се записва и забежките му с много партньори от мъжки пол. Дъг и Траволта се запознали през 1981, след интервю, на което Готерба се явил за работа при актьора.

Пилотът после завел Джон Траволта в Монтерей, Калифорния и двамата се „насладили на чудесен обяд с фантастично мерло”. Готерба разказва, че имал предчувствие, че нещата ще се задълбочат и не се излъгал, тъй като на път за стаята, Джон го попитал дали не би искал масаж.

Дъг Готерба

„Защо не?” отговорил ново наетият пилот, върнал се в стаята на актьора, взел душ и се явил само с една кърпа. Легнал на леглото и Траволта му направил масаж, който прераснал в нещо друго. „ Джон беше нежен и много страстен” , според Готерба и дори му казал колко му харесала нощта им заедно.

Двамата веднага започнали тайна, но много страстна връзка. Последната им среща датира от 1992 , на сватбата на Джон Траволта с Кели Престън. Бившият любовник попитал актьора, докато се разхождали по плажа: „ Сега когато си женен, все още ли харесваш мъже?” Гледайки го в очите Траволта твърдо отговорил :” О, Дъг, все още предпочитам мъже”.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0Sh7B3I_NeQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *