Баба ли? Не! Мадона си показа голото дупе!

МадонаМадона ще стане тази година на 59, обаче има тяло и смелост на младо момиче.

Тя не само не  изглежда като баба, а може да удари в земята и 30-годишни жени, които са се запуснали и приличат на торби.

Певицата отново не издържа и се разголи. Тя пусна снимка как се пече чисто гола на плажа, а в кадър е влязло добре оформеното й и съблазнително дупе. Този път тя не показва гърдите си или направо катеричката, която е една от най-рунтавите в целия музикален елит и няма неин фен, който да не я е виждал.

Смелостта на идола на няколко поколения веднага предизвика гневни коментари в мрежата. Те са предимно от жени, които обвиняват певицата, че няма никакъв морал, че показва прелестите си без свян и че продължава да дава лош пример на младите.

Намират се и дами, които хвалят певицата за смелостта и й пожелават дълга и успешна кариера, както и да бъде все така стройна и красива напук на недоброжелателите.

Личният й треньор непрекъснато е с нея, както диетологът и целия антураж. Спазва зверска диета, храни се здравословно и от години не си е позволявала да хапне нещо извън определените й от лекаря храни.

Малцина биха издържали подобен спартански режим и всичко това в името на тялото си, което за певицата е своеобразен храм.

Мадона гола?

Нищо ново под слънцето.

Едни се възмущават, други ръкопляскат, а на нея не й пука.

Скоро тръгва на турне и очакваме нови разголени гледки на сцената, където ту й падат презрамките на сутиена, ту остава без пола и показва бикините си.

Очакваме да видим какво ще измисли този път!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *